Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.590 Ft
Menny.:db
(1)
Szállítási díj: 1.617 Ft
Várható szállítás: 2024. július 24.
gyors házhoz szállítás
többféle fizetési mód
professzionális termék

801 Semilac Extend 5in1 - Soft Beige 7ml

3.590 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

SZEPTEMBER 01-től KAPHATÓ ÚJRA!

Semilac 5in1 Dirty Soft Beige 801- egy új, innovatív lakk, amely az alap szín és fedő mellett lehetővé teszi a körömlemez felépítését és meghosszabbítását - akár 1 cm-re is. Ennek a forradalmian új terméknek köszönhetően megjavíthatja a törött vagy törékeny körmöket. A Semilac Extrém 5in1 Soft Beige 801 finom bézs árnyalatának köszönhetően egy klasszikus manikűrt hoz létre üzleti stílusban. Szintén kiváló háttér lehet a Semilac többi színének. Ez egy igazi újdonság melynek köszönhetően az állandó hibrid manikűr még gyorsabb és gazdaságosabb! Miért vásárol sok terméket ha elég egyet?

 Csatlakozzon a legjobbakhoz és érezze a különbséget!

HASZNÁLAT

A Semilac Extin 5in1 lakk alkalmazása egyszerű és kényelmes - ez nem jelent problémát még azok számára sem akik csak a köröm stylizálásával kezdik el kalandjukat. A Semilac Extend 5in1 terméket 5 tulajdonságával együtt vagy alapként is használjuk - például a francia stílusban.

A termék kissé vékonyabb konzisztenciájú, mint a klasszikus Semilac Extend Base. Javasoljuk, hogy a Semilac Extend 5in1 rétegét közvetlenül az alkalmazás után javítsuk meg.

KEMÉNYEDÉSI IDŐ

UV LED lámpa 6 W - 3 x 45 mp. 
UV LED lámpa 3 W - 3 x 60 mp. 
UV LED lámpa 9 W - 2 x 60 mp 
UV LED lámpa 24 W - 2 x 60 mp. 
UV LED lámpa 36 W - 2 x 30 mp. 
UV lámpa 36 W - 120 mp.

Az elérni kívánt hatástól függően az alkalmazás a következőképpen néz ki:

Amikor a Semilac 5in1 termékét használja:

  1. Készítsünk elő egy körömet és zsírtalanítsuk a Semilac Nail Cleaner-el.
  2. A Semilac Extend 5in1 első rétegét közvetlenül a lemezre vigye fel a kívánt színváltozatban. A réteg vastagsága attól függ, hogy milyen hatást kívánunk elérni - annak érdekében, hogy felépítsük vagy kiterjesszük a szögeket a sablonon, nagyobb mennyiségű terméket fektessünk rétegekre, és minden alkalommal keményítsük a lámpa alatt. A termék viszonylag nagy pigmentációjának köszönhetően a rétegek nem lehetnek túl vastagok, és a keményedési idő kb. Kétszer akkora.
  3. A terméket Semilac lámpában keményítik.
  4. Végül a Semilac Nail Cleaner zsírtalanítja a diszperziós réteget. A divatos üzleti színű stílus készen áll!

Amikor a Semilac Extin 5in1-et használja alapul - például a francia stílusban:

  1. Készítsünk egy körömöt és zsírtalanítsuk a Semilac Nail Cleaner-tel.
  2. A Semilac Extend 5in1 egy réteget közvetlenül a lemezre vigye fel a kívánt színváltozatban. A réteg vastagsága attól függ, hogy milyen hatást kívánunk elérni - annak érdekében, hogy felépítsük vagy kiterjesszük a szögeket a sablonon, nagyobb mennyiségű terméket fektessünk rétegekre, és minden alkalommal keményítsük a lámpa alatt. A termék viszonylag nagy pigmentációjának köszönhetően a rétegek nem lehetnek túl vastagok, és a keményedési idő kb. Kétszer akkora.
  3. A terméket Semilac lámpában keményítik.
  4. A Semilac Extend 5in1 színű Semilac hibrid lakkra vagy edzett termékre alkalmazzon.
  5. A stilizálást bármelyik Semilac TOP fedővel,kell befejezni, és a lámpában keményedni kell.
  6. Végül a Semilac Nail Cleaner zsírtalanítja a diszperziós réteget. A stílus készen áll!

A termék kissé vékonyabb konzisztenciájú, mint a klasszikus Semilac Extend Base. Javasoljuk, hogy a Semilac Extend 5in1 rétegét közvetlenül az alkalmazás után javítsuk meg.

Beige 5in1 hibrid körömlakk - jobb megismerni!

Semilac 5in1 Dirty Soft Beige 801 a mi módunk egy tökéletes manikűr létrehozásához üzleti stílusban, amit könnyebb és gyorsabb használni, mint gondolnád! Az 5in1 hibrid lakknak 5 egyedi tulajdonsága van egy elegáns palackban. Az egyik egy női és univerzális szín, amely sok klasszikus manikűr stílust eredményez.

Bézs színű 5in1 -egy klasszikus szín nnovációval fűszerezve!

A bézs színű hibrid lakk a klasszikus színek és az innovatív megoldások összecsapása. Ez az egyedülálló hibrid az öt legkívánatosabb tulajdonságot tartalmazza, és lehetővé teszi professzionális hibrid manikűr készítését gyorsan és olcsó módon. Semilac 5in1 Dirty Soft Beige 801 egy alap, szín és fedő, valamint a köröm felépítésének és kiterjesztésének lehetősége - akár 1 cm-ig.

A bézs színű hibrid festék 5in1 egy nyugodt szín, amely ideális formában megtalálja az utat formálisabb körülmények között. Nagyszerű megoldás lesz az irodában vagy egy esküvőn! 

A Semilac 5in1 két női és univerzális színben kapható. Az egyikük finom bézs, ami szereti a többi színt az ajánlatunkból! Kombinálhatja például egy romantikus piros, frissítő narancssárga vagy klasszikus fekete színnel - minden kombinációban jól fog mutatni!

EXTEND 5in1 ENG from SEMILAC® on Vimeo.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2021. 04. 18. -
Ezek az 5in1 termékek nagyon megkönnyítik a munkám. Mióta rátaláltam, egyáltalán nem használok építő zselét. Imádom minden színét.
Az oldal tetejére