Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cat Eye

Egy egyedülálló Semilac hybrid lakk , amely nőies és elegáns színeket rejt.

Cat Eye – Egy ötlet a hybrid modellek megváltoztatására!
Valami újra vágyik? Próbáljon ki valami újat a Cat Eye hatással, kombinálja a hybrid lakkjait! Egyszerű és érzéki módszer, hogy megváltoztassa körmeit és kifejezze különlegességét.

A Semilac Cat Eye alkalmazása egyszerű.

Készítse elő a körmöket a Semilac Cat Eye alkalmazása előtt a szokásos módon.
Vékony rétegben használjon Semilac Base-t az előkészített körmökre és hagyja megszilárdulni a lámpa alatt (a kikeményedési idő a lámpa erejétől függ).

Helyezzen a lakkozott körmökre a Semilac Cat Eye-ból, aztán a mágneses toll segítségével végezze el a díszítést. Ha az eredmény kielégítő, mehet a lámpa alá.
A Cat Eye lezárásához alkalmazza a Semilac Top No Wipe törlőkendőjét és hagyja, hogy keményedjen a lámpa alatt.

A legjobb eredményt a Semilac Cat Eye alkalmazásakor a fekete Semilac Uv Hybrid Black Diamond 031-el érhetjük el.

A Semilac hybrid lakkokat a legmagasabb minőség jellemzi. Kiválasztásával biztos lehet abban, hogy olyan termékre talált, amelyről álmodott. A palettánk lehetővé teszi, hogy megtalálja a színt, amelyre pillanatnyilag szüksége van. A speciálisan kiválasztott és előkészített pigmentek a SEMILAC® hybrid termékeiben első osztályú minőséget biztosítanak.

További Információk

Keményedési idő
UV LED lámpa 3 W - 2 x 60 mp.
UV LED lámpa 6 W - 2 x 45 mp.
UV LED lámpa 9 W - 60 mp.
UV LED lámpa 24 W - 30 sec.
UV LED lámpa 36 W - 30 mp.
UV LED 24/48 W lámpa - 30 mp.
UV lámpa 36 W - 120 mp.

Óvintézkedések

Tartsa távol gyermekektől. Kerülje a bőrrel és a szemmel való érintkezést. Ne alkalmazza a terméket túlérzékenység esetén. Ne használja a körömlemez károsodása vagy betegsége esetén. Nem kívánatos reakciók vagy túlérzékenység, pl. égő érzés, viszketés, bőrpír stb. megjelenése esetén a készítmény használatát fel kell függeszteni. Ne használja a tervezett felhasználásnak nem megfelelő módon. Ne használja a lejárati idő után. A termék lejárati dátuma, gyártási tétele és gyártási száma a vonalkódon található. Kerülje a közvetlen napfényt.

Szakmai használatra
A Semilac® Hybrid lakkok kizárólag professzionális felhasználók számára készültek, ezért ezeket csak szakmai eljárásokban szabad felhasználni. Teljesen kielégítő és biztonságos manikűr készítéséhez el kell végeznie a megfelelő képzéseket.

Összetétel
Összetevők: Poliuretán akrilátoligomer, HEMA, hidroxi-ciklohexil-fenil-keton, bisz-trimetil-foszfin-oxid, Mica, CI 77891, CI 77499, ón-oxid.

Rendezés:
Az oldal tetejére