Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Metallic Effect

A Semilac Metallic Effect, olyan bátor nők számára készült, akik nem félnek a szépségük hangsúlyozásától. A Semilac Metallic Effect egy hatás az UV Hybridek számára klasszikus lakk formájában. Ez az innovatív termék fém, krómozott felületet biztosít a legkiválóbb versenyautó festékeknek köszönhetően. A kollekcióval nagyon egyszerű dolgozni, az egyetlen nehézség a megfelelő szín kiválasztása.

Nesperta | SEMILAC | film produktowy - Metallic Effect | 2018 from Poznańska Wytwórnia Filmowa on Vimeo.

További Információk

Óvintézkedések

Tartsa távol gyermekektől. Kerülje a bőrrel és a szemmel való érintkezést. Ne alkalmazza a terméket túlérzékenység esetén. Ne használja a körömlemez károsodása vagy betegsége esetén. Nem kívánatos reakciók vagy túlérzékenység, pl. égő érzés, viszketés, bőrpír stb. megjelenése esetén a készítmény használatát fel kell függeszteni. Ne használja a tervezett felhasználásnak nem megfelelő módon. Ne használja a lejárati idő után. A termék lejárati dátuma, gyártási tétele és gyártási száma a vonalkódon található. Kerülje a közvetlen napfényt.

Szakmai használatra
A Semilac® termékei kizárólag professzionális felhasználók számára készültek, ezért ezeket csak szakmai eljárásokban szabad felhasználni. Teljesen kielégítő és biztonságos manikűr készítéséhez el kell végeznie a megfelelő képzéseket.

Összetétel
HEMA, etil-acetát, izopropil-alkohol, aceton, hidroxi-ciklohexil-fenil-keton, etil-trimetil-benzoil- Phenylphosphinate, (+/-) CI 77000, CI 77266, CI 73360, CI 15880, CI 74160, CI 74260, CI 19140, CI 60725, CI 77007

Rendezés:
Az oldal tetejére