Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.990 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.617 Ft
Várható szállítás: 2023. december 13.
gyors házhoz szállítás
többféle fizetési mód
professzionális termék

Semilac Csiszolófej NR 013

1.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Professzionális gyémánt csiszolófej, amely lehetővé teszi a kutikula tökéletes előkészítését. Rendkívül ellenálló, kopásálló rétege garantálja az eszköz hosszú élettartamát.

Alkalmas fertőtlenítésre és sterilizálásra a kozmetikai autoklávban. 

A KOZMETIKAI SZERSZÁMOK Fertőtlenítése és sterilizálása

A fém szerszámokat használat előtt fertőtleníteni kell.

A manikűr / pedikűr eszközök feldolgozási lépései:

● mosás

● fertőtlenítés

● sterilizálás

A használat után minden eszközt szennyezettnek kell tekinteni, és újra sterilizálni kell. Ez az eljárás szükséges az új eszközökkel végzett munka megkezdése előtt is.

Használat után a szerszámokat meg kell tisztítani a szerves maradványoktól, valamint a lakk- vagy akrilmaradványoktól, és mosó-fertőtlenítő oldattal ellátott ultrahangos tisztítóba kell helyezni.

A fertőtlenítőszerek kiválasztásakor emlékezni kell a burkolt és burok nélküli vírusok, gombák és élesztők, baktériumok és tuberkulózis elleni legszélesebb körű tevékenységre.

A legjobb eredményt ultrahangos tisztítószerek használatával érik el.

FONTOS! Fertőtlenítéskor szigorúan kövesse a kiválasztott készítmény előkészítési utasításait! Ha nem tartja be az oldat elkészítésének szabályait, az expozíciós időt, a hőmérsékletet és a koncentrációt, az korrózióhoz és a szerszámok vágási tulajdonságainak elvesztéséhez vezethet. A már rozsdás vagy korrózió jeleit mutató szerszámokat le kell rozsdásítani vagy el kell dobni. 

A fertőtlenítési eljárás elvégzése után az eszközöket vízzel le kell öblíteni, hogy eltávolítsák a fertőtlenítőszer -maradékot. Az öblítés után a műszereket meg kell szárítani, például pormentes törülközővel, majd a mozgó alkatrészeket orvosi paraffinnal kell megkenni. A fém szerszámok alkalmasak magas hőmérsékletű sterilizálásra B típusú autoklávban.

Nem javasoljuk a golyós sterilizátorok használatát. Ez mechanikai sérüléseket és a szerszámok sterilitásának hiányát okozhatja. A műszerek használat utáni nem megfelelő tisztítása vagy fertőtlenítése, vagy valamelyik lépés kihagyása jelentősen csökkenti a sterilizálás hatékonyságát, valamint korróziót és rozsdát okozhat.

A Semilac márka nem felelős a szerszámok sérüléséért, amely a fertőtlenítés és sterilizálás szabályainak be nem tartásából ered. Az acél korrózióállósága, a szerszámok csak akkor maradnak meg, ha minden szabályt és utasítást betartanak, valamint kiváló minőségű és tanúsított tisztító- és fertőtlenítőszereket használnak. A fertőtlenítőszerekhez és sterilizáló eszközökhöz mellékelt utasításokat és eljárásokat szigorúan be kell tartani.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére