Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Színes Uv Zselék

A színes Semilac UV zselék telítettek, lédúsak, erősek, fényesek, elegánsak és kifinomultak! A színes UV zseléink is megfelelnek a legigényesebbek elvárásainak, ezek a magas minőségű építési Uv zseléink színes változatai. Arra törekszünk, hogy folyamatosan bővítsük a palettánkat, - mert szeretjük a színeket!
Zseléink egyenletesen pigmentáltak, nem hagynak csíkot, foltot. A Semilac színes UV zselé kollekciójában megtalálható a tiszta fehértől kezdődően, az élénk piroson át, a mély feketéig közel 200 szín. Biztosak vagyunk benne, hogy a színes UV zselé színpalettája sok egyedi stilizációt fog teremteni - az egyetlen korlátozás a képzelőerőd lesz!

Keményedési idő

UV LED lámpa 24 W - 60 mp.
UV LED lámpa 36 W - 30 mp.
UV LED 24/48 W lámpa - 30 mp.
UV lámpa 36 W - 120 mp.

Óvintézkedések

Tartsa távol gyermekektől. Kerülje a bőrrel és a szemmel való érintkezést. Ne alkalmazza a terméket túlérzékenység esetén. Ne használja a körömlemez károsodása vagy betegsége esetén. Nem kívánatos reakciók vagy túlérzékenység, pl. égő érzés, viszketés, bőrpír stb. megjelenése esetén a készítmény használatát fel kell függeszteni. Ne használja a tervezett felhasználásnak nem megfelelő módon. Ne használja a lejárati idő után. A termék lejárati dátuma, gyártási tétele és gyártási száma a vonalkódon található. Kerülje a közvetlen napfényt.
Szakmai használatra
A Semilac® színes Uv zselé kizárólag professzionális felhasználók számára készültek, ezért ezeket csak szakmai eljárásokban szabad felhasználni. Teljesen kielégítő és biztonságos manikűr készítéséhez el kell végeznie a megfelelő képzéseket.

Összetevők

Összetevők: Poliuretán akrilátoligomer, HEMA, hidroxi-ciklohexil-fenil-keton, bisz-trimetil-benzoil foszfin-oxid (+/-) CI 77891, CI 77491, CI 77510, CI 77289, CI 77492, CI 77266, CI 77.742

Rendezés:
Az oldal tetejére