Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Uv Építő Zselék

Mi a Semilac Uv Építő Zselé?

A Semilac Uv Építő Zselék megadják a formában való építés és a gyönyörű, tartós formák készítésének lehetőségét. A termékeinket olyan nőknek szánták, akik értékelik a hosszú körmöket, miközben megőrzik természetes megjelenésüket. A Semilac UV Építő Zselék, mint minden más termékünk, az ISO GMP eljárásoknak megfelelően készülnek, rendelkeznek a szükséges tanúsítványokkal és engedélyekkel az Európai Unió elvárásainak megfelelően. A Semilac kínálatában széles körűen megtalálhatók különböző színű és tulajdonságú Építő Zelék.
A Semilac termékek széles választéka biztosítja, hogy Ön tudásának és technikai színvonalának megfelelő teméket választhasson.
A Semilac építő zselék lehetővé teszik a természetes köröm szerkezetének, alakjának megnövelését, megerősítését és hibáinak elrejtését. Csak válassza ki a megfelelő típusú Építő Zselét és hozzon létre egyedi megjelenésű és tartós körmöket!

Semilac Uv Építő Zselé - melyiket válasszuk?

Válassza az UV Építő Zselét a tudásához és a technikájához mérten - javasoljuk az Expert vonalat a profi szakemberek részére, a Smart vonalat pedig a kezdők és az otthoni felhasználók számára.
Az Expert kollekció termékei az igényes szakemberek számára készültek. A sorozat Uv Építő Zseléit a legmagasabb minőség és nagyon erős konstrukció jellemzi, melyeket háromfázisú módszerrel terveztek.

A Semilac Expert sorozat UV Építő Zseléinek típusai:

UV GEL NATURAL - egy természetes zselé, rugalmas, sűrű és kissé rózsaszínű struktúrájúra tervezték. Ez az Építő Zselé a köröm megerősítésére szolgál. Háromfázisú zselé, alapozást igényel.

UV GEL CLEAR - átlátszó UV Építő Zselé, ami tökéletesen megfelel a formában való munkavégzéshez. Háromfázisú zselé, alapozást igényel.

UV GEL ROSA - egy egyedülálló Semilac Építő Zselé vastag konzisztenciával és átlátszó, rózsaszín színnel. Tökéletes, ha formában dolgozik. Háromfázisú zselé, alapozást igényel

UV GEL HIGH GLOSS – Magas fényű építő zselé. UV-blokkolóval és diszperziós réteggel rendelkezik. Ez a zselé tökéletesen kiemeli a fehéret a francia köröm készítésekor. Háromfázisú, alapozást igényel

UV GEL NUDE 1 –Nude színű építő zselé,hűvös bézs árnyalattal. Elrejti a természetes körömlemez színhibáit és meghosszabbítja a körömágyat. Nagyon pigmentált. Alapozást igényel.

UV GEL NUDE 2 - meleg bézs színű építő zselé, amely tökéletesen álcázza a természetes lemez elszíneződését és meghosszabbítja a körömágyat. A termék erősen pigmentált. Alapozást igényel.

UV WHITE CREAM ART - a legnépszerűbb Semilac díszítő zselé. A konzisztencia lehetővé teszi, hogy csodálatos eredményeket érjen el a Nail Art kategóriájában. Ideális önmagában, vagy Színes UV Zselé illetve Uv Hybrid lakk kombinációval is. Nagyon magas pigmentáció jellemzi.

UV GEL NATURAL WHITE - egy finom fehér színű építő zselé, melyet sűrű konzisztencia jellemez. A francia vonal kialakítására tervezték, amely ideálisan illeszkedik a francia stílushoz.

A Smart építő zselék – egyfázisúak, a kezdők és az otthoni felhasználók számára is ajánljuk. A konzisztencia biztosítja a könnyű alkalmazást és a legmagasabb minőséget egyszerre. A Semilac Smart Uv Építő Zselék önterülőek és nagyszerű tapadási képességgel rendelkeznek.

Az UV építő zselék típusai a Semilac Smart sorozatból:

UV GEL PINK - sűrű és nagyon erős konstrukciós zselé, amely tejszerű rózsaszínű. Ez egy háromfázisú zselé, amely ideális a hosszú köröm kialakításához. Úgy tervezték, hogy formában tökéletesen dolgozhasson vele.

UV GEL TYTAN – az egyik legmagasabb minőségű és legkeresettebb önterülő zselé a Semilac kínálatából, közepes sűrűséggel. Ideálisan alkalmas formában való munkavégzésre.  Hőérzet nélkül köt (nem éget) és kiválóan hajlítható, effektjeinkkel és egyéb díszítő elemekkel kiválóan keverhető. Egyfázisú gélként tökéletesen használható.

UV GEL SIMPLE - átlátszó, önterülő UV építő zselé közepes sűrűségű. Jellemzője az egyszerű használat és a kényelem, ezért indokoltan javasoljuk kezdők számára.

UV GEL GIGANT – önterülő építő zselé, nagyon vékony konzisztenciával. Ez lehetővé teszi a gyors köröm építést és gyönyörű fényt biztosít.

UV GEL GIGANT NATURAL – Önterülő építő zselé természetes natúr színnel. Ritka konzisztenciája biztosítja a gyors köröm kialakítást. A termék gyönyörű fényt biztosít. Ez a zselé tökéletes a francia manikűr készítéséhez, de ajánlott dekorációk készítéséhez is.

UV GEL CLEAR - átlátszó, nagyon erős építő zselé, amely ideális a formában való munkavégzésre.

A Semilac kínálatában széles körű építő zselék állnak rendelkezésére - minden bizonnyal tökéletes választás lesz az Ön számára!

Keményedési idő

UV LED lámpa 24 W - 60 mp.
UV LED lámpa 36 W - 30 mp.
UV LED 24/48 W lámpa - 30 mp.
UV lámpa 36 W - 120 mp.

Óvintézkedések

Tartsa távol gyermekektől. Kerülje a bőrrel és a szemmel való érintkezést. Ne alkalmazza a terméket túlérzékenység esetén. Ne használja a körömlemez károsodása vagy betegsége esetén. Nem kívánatos reakciók vagy túlérzékenység, pl. égő érzés, viszketés, bőrpír stb. megjelenésekor a készítmény használatát fel kell függeszteni. Ne használja a tervezett felhasználásnak nem megfelelő módon. Ne használja a lejárati idő után. A termék lejárati dátuma, gyártási tétele és gyártási száma a vonalkódon található. Kerülje a közvetlen napfényt.

Szakmai használatra ajánljuk.
A Semilac® színes Uv zselé kizárólag professzionális felhasználók számára készültek, ezért ezeket csak szakmai eljárásokban szabad felhasználni. Teljesen kielégítő és biztonságos manikűr készítéséhez el kell végeznie a megfelelő képzéseket.

Rendezés:
Az oldal tetejére